Velikonoční menu
20 - 22.4.2019
Předkrm:
Domácí brusinková paštika, opečená bagetka 65,-
Polévka:
Velikonoční kulajda se zastřeným vejcem 49,-
Hlavní chod:
Uzené kachní prso s čočkovým salátkem, šťouchanými brambory a karamelizovanou cibulkou 225,-
Velikonoční pikantní jehněčí gulášek s cibulí a čerstvým chlebem nebo houskovým knedlíkem 195,-
Pstruh připravovaný v bylinkové páře, konfinovaný brambor, studená koprová omáčka 185,-
Dezert:
Mrkvový dortík s vlašskými ořechy a vanilkovým krémem 79,-
catering | stužkovací večírky | oslavy | rauty | · svatby |
tel. 775 532 532 |
Děkujeme Vám, že jste si Restauraci La Fresca vybrali pro Váš oběd.
Změna jídelního lístku vyhrazena.