Restaurace La Fresca - denní menu



 

 

Velikonoční menu
20 - 22.4.2019


Předkrm:
Domácí brusinková paštika, opečená bagetka 65,-

Polévka:
Velikonoční kulajda se zastřeným vejcem 49,-

Hlavní chod:
Uzené kachní prso s čočkovým salátkem, šťouchanými brambory a karamelizovanou cibulkou 225,-

Velikonoční pikantní jehněčí gulášek s cibulí a čerstvým chlebem nebo houskovým knedlíkem 195,-

Pstruh připravovaný v bylinkové páře, konfinovaný brambor, studená koprová omáčka 185,-

Dezert:
Mrkvový dortík s vlašskými ořechy a vanilkovým krémem 79,-

 

 

 

 

catering

stužkovací večírky

oslavy

 rauty

·        svatby

tel. 775 532 532

  

Děkujeme Vám, že jste si Restauraci La Fresca vybrali pro Váš oběd.

  

Změna jídelního lístku vyhrazena.